Wat doe jij als eerste als de wekker afgaat? Je omdraaien en lekker snoozen? Even flink scrollen door je social media? Of gelijk uit bed voor een lekker ontbijtje? Wat het ook mag zijn, deze week vragen wij jou om je ochtendroutine een beetje aan te passen. Begin jouw dag met het drinken van een glas water. Já gelijk als je wakker wordt, zo blaas je weer wat energie in jouw lichaam.

Waarom zou ik dit doen, hoor ik je denken. Na je slaapsessie is het lichaam gedehydrateerd en water kan hier een groot verschil in maken. Het boost je brein, hydrateert het lichaam en zorgt dat jouw spijsvertering weer op gang komt. Het zorgt dus voor een enorme kickstart van jouw lichaam!

Ben jij klaar om een nieuwe gewoonte aan te leren en stappen te ondernemen naar een gezondere lifestyle? Dan is de challenge van deze week een waardevolle toevoeging voor jouw dagelijkse routine. Je zult het verschil merken. En misschien een fijne tip: bewaar een glas of flesje water naast jouw bed, zo verlies je deze gezonde gewoonte niet zo snel uit het oog.