Ontmoet onze Energy Coach: Doortje!

feb 27, 2024

𝐇𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐚𝐥 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬𝐠𝐞𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡?

Zonder onze Energy coaches is Energy Up niet hetzelfde. Zij zorgen voor onvergetelijke ervaringen tijdens de Energy Moments en lachende gezichten. Achter elke Energy Coach zit ook een verhaal. Maak kennis met onze Energy coach Doortje Benschop. Sinds 2019 werkt Doortje als freelancer bij Energy Up en maakt er altijd een feestje van.

Doortje vertelt haar verhaal:

“Ik heb al enorm veel verschillende bedrijven mogen bezoeken om een feestje neer te zetten voor de deelnemers tijdens onze Energy Experiences. Wat deze ervaringen zo bijzonder maakt, is dat ze mensen op een laagdrempelige en unieke manier met elkaar verbinden. Tijdens een Energy Experience zie ik mensen weer even spelen en lachen, en dat is voor mij echt een teken van succes.”

“Naast de Energy Experiences geef ook andere sessies voor Energy Up, zoals Vitaal Vergaderen, Sleep Samurai, ijsbaden en teambuildingactiviteiten. Ook werk ik nog met andere bedrijven, zoals Stichting GELIJKSPEL, Waar ik workshops geef voor studenten over hoe we met elkaar om willen gaan als het gaat om seks. Op dit moment ligt mijn focus vooral op mijn eigen workshop ‘Wensen & Grenzen’, waarbij ik dieper inga op het bespreken van grenzen en sociale veiligheid op de werkvloer. Buiten het geven van deze workshops wakker ik mensen hun geluk hormonen nog op een andere manier aan: ik organiseer feesten in de buitenlucht en ik DJ. Muziek verbind als geen ander!”

“Een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd van Energy Up is hoe je voor groepen moet staan en effectief moet communiceren met verschillende doelgroepen. Het aanpassen van mijn energie en taalgebruik aan de specifieke groep is belangrijk gebleken om het grootst mogelijke effect te bereiken.”

“Bijzonder aan Energy Up is hoe ze erin slagen een mooie balans te vinden tussen hun drie kernwaarden: fun, verbinding & vitaliteit. En practices what they preach: de bedrijfscultuur is verweven met wat zij anderen ook leren.”

Overig nieuws