Aanbod

Energy moments

Behoefte aan een energie boost in jouw organisatie? Energy Moments zijn de kortstondige activiteiten: zoals energizers, workshops, teambuilding en bedrijfsuitjes en nog veel meer.

Energy Experience

Meest gekozen

Deze energizer verhoogt in korte tijd ieders energieniveau. Met goede muziek en een enthousiaste Energy Coach door je koptelefoon, is het doel van de activiteit is om verbinding te maken, in beweging te zijn en samen plezier te maken.

Haka Workshop

Haka is een manier om in groepsverband een intentie duidelijk te maken. Verbondenheid, energie en moed staan centraal. Volledig gebaseerd op de traditionele ceremoniële dans van Maori stammen.

Authentiek Boksen

Tijd voor actie! Trek je bokshandschoenen aan om te zien hoe jij in de ring staat. Ben jij een vechter of duik je liever weg? Kan jij grenzen aangeven en sta je in je eigen kracht? Ontdek het tijdens Authentiek Boksen.

Ice Experience

Een unieke ervaring waarbij deelnemers zich mentaal klaarstomen een ijsbad te nemen. Deze uitdagende ervaring heeft krachtige effecten op zowel de fysieke als de mentale gezondheid. 

Playful Forces

Special Forces-winnaar en voormalig Olympisch bokser Nouchka Fontijn loodst jou en jouw collega’s door een aantal mentale & fysieke uitdagingen.

Bedrijfsdagen en teamuitjes

Op zoek naar een vitaal en energiek uitstapje met je team? Wij denken graag met je mee; van inspirerende vergaderingen tot onderbrekingen van je werkdag die jouw team een energieboost geven.

Workshops

Onze coaches stimuleren interactie en brengen energie in de groep. Een positieve, motiverende en praktische aanpak zorgt ervoor dat deelnemers met concrete acties de workshop verlaten.

Energy programs

Wil je nóg meer impact maken? Met onze programma’s zorgen onze specialisten voor een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma die aansluit op de behoeftes van jouw organisatie.

Vitaliteitsweek

Meest gekozen

Wil je een programma organiseren tijdens de Week van de Werkstress, Week van het Werkgeluk of een andere speciale week waar jouw organisatie zich richt op vitaliteit? Wij bieden een op maat gemaakt programma om aan jouw wensen en behoeften te voldoen.

100 Day Vitality Boost

In 100 dagen een flinke stap maken naar een vitalere organisatie? Onze 100 Dagen programma zorgt aan de hand van een strategische aanpak en persoonlijke benadering voor impact op zowel bedrijfsbreed als individueel niveau.

Vitaliteitsjaar

Ben je op zoek naar echte impact op de lange termijn? Wil je weten hoe de vitaliteit van je collega’s er voor staat en wil je dit graag meetbaar verbeteren? Wij helpen jou dan graag met het opzetten van een langdurig vitaliteitsprogramma.

Lifestyle-coaching

Met online lifestyle-coaching spelen we in op de steeds groter wordende behoefte om op een laagdrempelige manier te praten over persoonlijke uitdagingen. Onze gecertificeerde lifystyle coaches gaan hier in 3 gesprekken mee aan de slag.