Vacature: Studiomanager (32 uur per week)

mrt 25, 2021

Ben jij op zoek naar een energieke, innoverende en ambitieuze werkplek in Amsterdam? Energy Up groeit en zoekt een studiomanager die alle ins en outs kent van onze green screen studio. Jij bent de regisseur tijdens onze live-events en de opnames van onze workshop- en sportsessies til jij naar een hoger niveau door jouw editing skills.

Energy Up

Energy Up geeft de medewerkers van onze klanten energie om hun doelen te bereiken en gelukkig en gezond in het leven te staan. Zo innoveren we de culturen van bedrijven. Dit doen wij door middel van (online) events zoals: energizers, workshops en lange termijn trajecten. Wij zijn onder andere actief bij Nike, Heinz, Heineken, Gemeente Amsterdam en Ministerie van Defensie.

“Practice what you preach”, zeggen ze weleens. Daarom is de bedrijfscultuur bij Energy Up anders dan bij andere bedrijven. Gezamenlijk lunchen, sporten en borrelen vinden we belangrijk. De teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel.

Energy Up Studio

Wij hebben een eigen green screen studio bij ons kantoor in Amsterdam. Vanuit de studio hosten wij live-events en schieten wij video’s voor klanten. Zo maken we bijvoorbeeld opnames van bootcamp- of yoga sessies, maar masterclasses over voeding of mindset komen ook aan bod. Onze online live-events zijn een digitale reis voor de klant, variërend van workshops tot disco bingo’s.

Wat ga je doen?

Jij bent als studiomanager de regisseur van alle events die in de studio plaatsvinden. Het is jouw taak om alle events in goede banen te leiden. Hieronder vallen de voorbereiding, coördinatie en uitvoering van live-events en opnames. Ook stuur je onze coaches aan die voor de camera staan. Daarnaast ben jij in charge van het editen van onze video’s en kun jij de wensen van de klant goed vertalen in de video’s voor de klant.

Professionele video’s en kwaliteit zijn belangrijk voor Energy Up. Energy Up is continu in beweging waarbij kwaliteit bovenaan staat. Daarom vind jij het ook leuk om technische innovaties door te voeren in de studio en mee te denken over hoe wij de kwaliteit van ons online aanbod nog meer kunnen verhogen.

Wie zoeken wij?

Jij bent een echte doorpakker en kan goed het overzicht bewaren. Je weet precies welk kabeltje waarvoor nodig is en Zoom, MS Teams, Google Meet en Youtube hebben geen verrassingen meer voor jou. Jij hebt (technische) kennis over videografie, materialen en kunt met Premiere Pro en Adobe software (pré) uit de voeten. Ook ben jij stressbestendig en flexibel.

Daarnaast heb jij in ieder geval:

  • Het Energy Up DNA: je wilt je ontwikkelen, bent vitaal, speels en een echte doorpakker
  • Een afgeronde audiovisuele opleiding
  • 1 à 2 jaar werkervaring in een audiovisuele rol
  • 32 uur per week tijd

Wat bieden wij?

  • Naar verwachting zal jij minimaal 32 uur aan het werk zijn
  • Jij krijgt elke dag een gezonde lunch op kantoor
  • Marktconform salaris
  • Jij komt te werken in een hecht team waar veel vrijheid en ruimte voor ideeën is.
  • Energy Up vindt werkgeluk en werkplezier heel belangrijk. De werksfeer is daarom erg goed.

Zie je ons en deze uitdaging wel zitten?
Solliciteer dan door een mail te sturen naar info@energy-up.nl waarin je jouw videoskills laat zien. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen? Neem dan contact op met Mariëlle via 06-42322672

Overig nieuws