Vacature Energy Instructor

dec 22, 2022

Ben jij op zoek naar een energieke, flexibele en ambitieuze baan, waarbij je door heel Nederland reist voor de leukste activiteiten? Energy Up groeit en zoekt een Energy Coach die mensen weet te inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Jij bent de bouwsteen voor onze live-events en zorgt voor een lach op mensen hun gezicht door  jouw sociale skills.

Energy Up

Energy Up geeft de medewerkers van onze klanten energie om hun doelen te bereiken en gelukkig en gezond in het leven te staan. Zo innoveren we de culturen van bedrijven. Dit doen wij door middel van (online) events zoals: energizers, workshops en lange termijn trajecten. Wij zijn onder andere actief bij Nike, Heinz, Heineken, Gemeente Amsterdam en Ministerie van Defensie.

“Practice what you preach”, zeggen ze weleens. Daarom is de bedrijfscultuur bij Energy Up anders dan bij andere bedrijven. Gezamenlijk lunchen, sporten en borrelen vinden we belangrijk. De teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?

Jij reist het hele land door om onze meest populaire teambuilding activiteit: de Energy Experience te geven bij klanten zoals Ahold, Deloitte en RedBull van groepen van 10 tot soms wel 700 man. Jouw taak is om deelnemers te enthousiasmeren en te laten ontspannen met jouw fantastische energie.

Wie zoeken wij?

Als ZZP’er wil jij bijverdienen bij de grootste klanten en tofste locaties.  Jij bent energiek en creatief. Je weet goed hoe je anderen moet inspireren en bent open-minded. Jij bent iemand die lol kan maken en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ook ben jij stressbestendig en flexibel.

Daarnaast heb jij in ieder geval:

  • Het Energy Up DNA: je wilt je ontwikkelen, bent vitaal, speels en een echte podiumspeler
  • Ervaring met voor groepen staan
  • Enigszins inzicht/kennis van de corporate doelgroep (Jong tot senior)
  • Een flexibele agenda: je bent met name doordeweeks/overdag beschikbaar

Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris
  • In deze functie krijg je veel vrijheid en ruimte voor ideeën.

Zie je ons en deze uitdaging wel zitten?

Stuur een voice-memo via Whatsapp naar +31 6 34352106 om jezelf even kort voor te stellen: wie ben je, wat doe je in het dagelijks leven en welke ervaringen breng je mee?

Misschien tot snel bij een van de Energy Up experiences!

Overig nieuws