Q4 2020: Vibrant Community

okt 22, 2020

Ons logo heb je vast vaak genoeg voorbij zien komen, maar weet je ook dat elke streep in ons logo een betekenis heeft? Het staat voor onze vier pijlers: booming team performance, vibrant community, balanced vitality en powerful leadership. Vanaf nu zoomen we elk kwartaal op één van deze pijlers in. We trappen deze Q4 2020 af met: vibrant community!

Waarom hebben we nou specifiek voor deze pijler gekozen? Dit komt omdat uit ons onderzoek bleek dat mensen verbinding missen en wij willen hier verandering in brengen! De drijvende kracht achter succesvolle organisaties zijn namelijk betrokken en verbonden werknemers.

Zelf doen we er bij Energy Up alles aan om het community gevoel in stand te houden in een tijd waar dit niet vanzelfsprekend is. We zijn frontrunners op het gebied van cultuurinnovatie en zien het als uitdaging om binnen elke bedrijfscultuur in Nederland de verbinding terug te brengen. Verwacht dit kwartaal daarom dat wij onze expertise op het gebied van vibrant community met jullie gaan delen en hoe je dit zelf binnen je bedrijf kan verbeteren!

Overig nieuws