Nieuwe samenwerking: Krant Werkgeluk

sep 18, 2020

Energy Up en Krant Werkgeluk gaan een nieuwe samenwerking aan. We gaan deze samenwerking aan, omdat het vanaf maandag de Week van het Werkgeluk is. De Week van het Werkgeluk is een initiatief van Happy Office. We zijn in Nederland namelijk behoorlijk gelukkig, maar ons werkgeluk blijft achter. Terwijl we nou juist het grootste deel van onze dag doorbrengen op het werk en dat heeft een grote invloed op de rest van ons leven. Daarom kan meer aandacht voor werkgeluk het verschil maken. Door de laatste week van september uit te roepen tot Week van het Werkgeluk wordt er geprobeerd dit thema bij zoveel mogelijk organisaties in binnen- en buitenland op de kaart zetten. Zo wordt er gezorgd dat de beweging naar meer werkgeluk groeit, voor zowel organisaties als individuen.

De Krant Werkgeluk is er speciaal voor medewerkers: inspiratie, inzicht, vermaak en verdieping over werkgeluk in de praktijk, collega’s en loopbaandilemma’s. De Krant Werkgeluk telt zestien pagina’s en verschijnt vier keer per jaar.

Krant Werkgeluk en Energy Up delen dezelfde droom: werkend Nederland energiek en gelukkig te maken. Samen met Krant Werkgeluk hebben we iets moois voor jullie in petto: voor 4 weken lang trappen we elke maandag we af met een challenge in het kader van werkgeluk. Elk van de vier challenges zal een ander gelukshormoon prikkelen. Wij noemen deze 4 gelukshormonen de natuurlijke D.O.S.E. Dat staat voor dopamine, oxytocine, serotonine en endorfine.

Volgende week maandag staat de eerste challenge op het programma. Houd onze socials in de gaten!

 

 

Overig nieuws