energy up – sun & shine retreat

jun 29, 2017

Juliette van Hessen en Jochem van Hessen zijn de oprichters van Energy-Up. Deze twee energiebooster delen dezelfde droom: Nederland fit en vitaal maken. bbb gaat in samenwerking met Energy Up een nieuw concept lanceren deze zomer: sun & shine retreat. We nemen jou mee voor een weekend weg, met andere bbb-leden, om op een effectieve manier je lifestyle een boost te geven tijdens de sun & shine challenge!

Wat doet Energy Up?
Op een innovatieve manier maken wij mensen vitaler en energieker. We richten ons vooral op werkend Nederland. We realiseren minder ziekteverzuim, hogere loyaliteit en meer productiviteit door de lifestyle van werknemers te verbeteren. Voor elk individu kijken we naar het next level dat zij kunnen bereiken op de lifestyle thema’s sport, voeding, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zo creëren we samen een vitale bedrijfscultuur.

Wanneer zijn jullie begonnen met Energy Up?
We zijn altijd al erg actief in de sportwereld. Zo deden we samen mee aan de wereldkampioenschappen Mudmasters in Ohio en liepen we verschillende triatlons en marathons. Naast het actieve sporten, werkten we bij onder andere corporate bedrijven. Hier hebben we zelf gemerkt dat succesvol zijn, gepaard gaat met een hoog energieniveau. Zowel privé als zakelijk zijn we door de jaren heen opzoek gegaan naar een lifestyle die ons het meeste energie gaf. Jet is onder andere opgeleid tot vitaliteitscoach en Jochem heeft een koksopleiding gedaan. Vorig jaar zomer zijn we officieel gestart met Energy Up waarbij we deze lifestyle over te dragen aan bedrijven.

Waarom zijn jullie Energy Up begonnen?
Vanuit passie. Niet alleen wij, ook onze omgeving heeft behoefte om op een praktische manier gezonder te leven. Wij zijn Energy Up gestart om iedereen in onze omgeving aan te zetten om gezonder te leven. Dit kan al met kleine inzichten en ervaringen.

Is het alleen bewegen of heeft het ook met voeding te maken? Zo ja, waar moet je dan op letten?
Wij geloven dat je succesvol bent op werk en buiten werk, wanneer je met een bepaalde mate van energie en zelfverzekerdheid in het leven staat. Dit is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met mentale weerbaarheid, voeding, fysieke training en personal development. Juist een geïntrigeerde aanpak van deze vier elementen zorgt voor de beste resultaten voor de gezondheid. Waar je op moet letten? Dat er een goed balans is tussen deze 4 pijlers.

Jullie gaan nu een Energy bbb retreat organiseren, kan je hier meer over vertellen?
In onze programma’s kijken we naar sport, voeding, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Het individu staat centraal. bbb en Energy Up hebben hetzelfde doel: “We proberen een duurzame impact te realiseren op de lifestyle elke deelnemer”.

Deze 3 dagen staan geheel in het teken van jouw lifestyle. Experts op verschillende gebieden (mindfulness trainer, lifestyle coach, professionele chef, personal trainer) nemen je mee in de wereld van food, mindset, sport en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de reatreat doe je nieuwe inzichten en ervaringen op waardoor jouw lifestyle aanzienlijk verbetert. Je gaat gegarandeerd naar huis met meer energie, nieuwe skills en een concreet actieplan!

De retreat is voor iedereen die fitter wil worden, wil afslanken, meer tijd voor zichzelf wil hebben, een sportief doel ambieert, zichzelf wil ontwikkelen of bijvoorbeeld van baan wil wisselen. Kortom voor iedereen die zijn of haar levensstijl wil verbeteren.

Meer informatie over de sun & shine retreat lees je hier. De retreat wordt gehouden van vrijdag 11 t/m zondag 13 augustus en de kosten hiervoor zijn 439 euro. Aanmelden voor deze retreat kan via: info@bbbhealthboutique.nl

Overig nieuws