Energy Snowcamp in Oostenrijk

dec 19, 2017

Wij, als Energy Up, geloven dat energie de brandstof is voor een gelukkig en succesvol leven! Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen en inspireren om de meest energieke versie van zichzelf te worden. Waar kun je hier beter mee aan de slag dan in een witte, inspirerende omgeving in de bergen van Oostenrijk?

 

Geef jouw lifestyle een boost!

Wil jij je energieker en gezonder voelen?

Wil jij net die paar kilo’s kwijt raken?

Wil jij minder gestrest zijn en je beter kunnen ontspannen?

Wil je even stilstaan bij wat echt belangrijk voor je is?

Of lijkt het je gewoon heerlijk om 4 dagen even bij te komen?

 

De energy Snowcamp duurt 4 dagen en is voor maximaal 8 personen die zullen verblijven in een luxe villa in Oostenrijk. Deze 4 dagen staan geheel in het teken van jouw lifestyle. Experts op verschillende gebieden nemen je mee in de wereld van Voeding, Mindset, Sport en Persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een geheel verzorgde trip aan, inclusief eten en drinken, in een luxe villa met jacuzzi en sauna.

Energy Up organiseert vitaliteitsconcepten op maat om deelnemers energieker te maken. Onze programma’s zijn doelgericht, werken vanuit een geïntegreerde aanpak en maken deelnemers fit en vitaal. Een geïntegreerde aanpak van deze 4 elementen zorgt voor bijna onverwachte resultaten. De volgende 4 elementen behandelen wij in de workshops die wij tijdens het Energy Snowcamp aanbieden.

Naas het lifestyleprogramma zijn er ook genoeg mogelijkheden om jouw eigen plan te trekken zoals een middagje skiën, een goede sneeuwwandeling maken, de ontspanning opzoeken in de sauna of lekker een boek lezen bij de open haard. Op deze manier geven wij een compleet nieuwe dimensie aan een vakantie in de sneeuw!

Tijdens het Snowcamp krijg je nieuwe inzichten en doe je nieuwe ervaringen op waardoor jouw lifestyle aanzienlijk verbetert. Je gaat gegarandeerd naar huis met energie, nieuwe skills en een concreet actieplan! Na deze dagen bieden wij een afspraak aan om jouw doelen te evalueren en te kijken hoeveel jij bent gegroeid.

De workshops die worden gegeven tijdens het Energy Snowcamp:

Programma, workshops, Energy Up

Op een rijtje

Life-changing experience met max. 8 deelnemers

4 dagen gezonde lifestyle

3 overnachtingen in een luxe villa in de bergen in Oostenrijk

5 workshops over lifestyle onderwerpen

2 trainingen: bootcamp en yoga

9 gezonde maaltijden: 3x gezond ontbijt, 3x inspirerende lunch en 3x heerlijk avondeten

Snacks & juices

Concreet actieplan voor jouw zakelijke –en jouw privéleven

Één-op-één vervolgafspraak met een van de Energy coaches

 

 

Interesse?

Meld je snel aan via het e-mailadres: info@energy-up.com. Wees er snel bij want vol = vol!

 

Overig nieuws