Wist je dat: vanaf nu ook één op één coaching bij Energy Up

mrt 5, 2018

Wat is het?

Heb jij het gevoel overspannen te zijn? Haal jij weinig voldoening uit jouw werk? Ben jij niet gelukkig met jouw energielevels? Heb jij moeite om doelen te behalen?

Energy Up biedt oplossingsgerichte coaching op maat waarbij het welzijn van het individu centraal staat. Het begeleidingstraject biedt zowel coaching op het gebied van voeding en sport als mindset en persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van een intakegesprek worden jouw knelpunten vastgesteld en wordt bepaald op welke pijlers de focus komt te liggen.

Waarom?

Wij bieden een coaching traject op persoonlijk niveau waarbij sterk wordt ingespeeld op innerlijke motivatie, eigen inzicht en het zelfbewustzijn. Aan de hand van korte workshops wordt de bewustwording van jouw gewoontes én gedrag op het gebied van lifestyle vergroot. Het doel hierbij is om gewoontes te vervormen, jouw lifestyle meer functioneel in te richten en jouw energielevel te verhogen. Gedurende en na afloop van het traject voel jij je energieker, straal jij meer kracht uit en wordt jouw zelfbewustzijn vergroot.

Contact

De persoonlijke coaching is beschikbaar in twee trajecten, bestaande uit vier óf acht sessies. Deze sessies vinden eens per week plaats waarbij de afspraken worden afgewisseld tussen een skype gesprek en persoonlijk contact.

Vind je het ook tijd om jezelf iets te gunnen? Neem contact op met onze coaches. Bel +3162354458 om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek, of stuur een email naar info@energy-up.nl.

Overig nieuws