Challenge of the week #Sport met een buddy

apr 16, 2018

Je hebt allerlei sportdoelen voor ogen: je wilt fitter worden, wat kilo’s verliezen en een betere conditie opbouwen. Maar als het erop aankomt lijkt het aantrekken van je sportschoenen al een te grote moeite. Herkenbaar? Dan kun jij wel wat extra motivatie en een goede stok achter de deur gebruiken. Maar hoe pak je dat dan aan? Ga eens met een sportmaatje aan de slag en wees elkaars motivatie. No excuses!

Samen sta je sterker dan alleen. Dus plan je work-outs vooruit, maak duidelijke afspraken en sleur elkaar mee naar de gym of die kickboks sessie. Of het nou regent, je moe bent of je favoriete programma op tv is. De welbekende smoes “ik ga morgen wel” is geen optie meer, afzeggen is namelijk écht not done.

De challenge van deze week: Sport met een buddy!

Sport je fitnessgoals tegemoet in teamverband. Onderneem actie met één van je vrienden of een familielid. Maak samen een plan om aan de slag te gaan en zweep elkaar op om de fitste versie van jezelf te worden. Kun je geen buddy vinden? Gelukkig bestaan er tegenwoordig zelfs websites en apps waar je sportmaatjes kunt vinden zodat je nooit alleen hoeft te strijden tijdens je work-out. Check bijvoorbeeld: www.ikzoekeensportmaatje.nl en de app SportsBuddy. De mogelijkheden zijn oneindig, dus sla je slag en ga aan de slag!

Overig nieuws