Challenge of the week #Probeer een nieuwe sport

okt 30, 2017

Sta je iedere week in de sportschool of heb je elke week op vaste dagen je bootcampklasje? Zie je op Facebook geregeld een sport voorbij komen die je leuk lijkt, maar zet je de stap niet om een proefles te nemen? Dan is dit de week om actie te ondernemen!

De challenge van deze week daagt je uit om een nieuwe sport te proberen. Het doel van deze challenge is tweedelig. Door het beoefenen van een nieuwe sport geef je je lichaam een andere fysieke prikkel en daarnaast zet je een stap buiten je comfort zone door iets nieuws te proberen. En misschien ontdek je wel een verborgen talent!

Voor het optimale effect van de challenge volg je de volgende stappen:

  1. Oriënteer jezelf online op verschillende sporten en maak een lijst met je favorieten.
  2. Kies de sport die je uit wil proberen en boek een proefles. Vind je de stap te groot om alleen te gaan, neem dan een buddy mee en ga samen naar de les.
  3. Ervaar wat de nieuwe sportactiviteit fysiek en mentaal met je gedaan heeft. Is het een sport die je vaker zou willen doen, dan kun je informeren naar mogelijkheden tot een lidmaatschap. Is het toch niet zo leuk als je dacht, pak dan je lijst met favorieten er weer bij en boek een andere proefles.

Overig nieuws