In Nederland vindt men ‘je best doen’ vaak al ruim voldoende. Het gezegde ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ is dan ook ingeburgerd in onze cultuur. Zonde, want op die manier wordt onbewust het gemiddelde in stand gehouden en worden veel kansen misgelopen.

Dit gebeurt terwijl jouw ambities maar blijven borrelen, je jouw bevlogenheid niet kwijt kunt en je jezelf inhoud om alles te bereiken wat je wilt. Soms is het juist nodig om voor jezelf een stap gewoon te zetten en je kop boven het maaiveld uit te steken. Laat anderen maar eens echt zien wat jouw kwaliteiten zijn!

Met de challenge van deze week willen wij jou uitdagen om eens wat vaker uit te blinken. Ga voor jezelf na welke kwaliteiten jij nog niet genoeg aan de buitenwereld laat zien. Waar zou jij jezelf nog meer in kunnen ontwikkelen om dat stapje verder te zetten in je carrière of binnen je favoriete sport? Uitblinken kan je natuurlijk ook privé doen. Stap uit je comfortzone en probeer een nieuw gerecht uit of wees nét iets liever en behulpzamer voor je huisgenoot.

Bedenk voor jezelf waarin jij graag wilt uitblinken en laat het deze week JOUW week worden. Wees het goede voorbeeld en inspireer daarbij anderen om ook uit te blinken in waar ZIJ goed in zijn. Elkaar versterken maakt het leven alleen maar mooier!

Foto: Par-pa Fotografie