Challenge of the week #elke dag een nieuw recept proberen

okt 22, 2018

Iedere week hetzelfde op tafel: dinsdag is lasagne dag, donderdag staat er tomatensoep op tafel en zaterdag is het tijd voor patat. Gaat het ook zo bij jou thuis?

Lekker gemakkelijk, maar niet altijd even gezond. Je lichaam heeft behoefte aan verschillende voedingsstoffen, zoals vetten, koolhydraten, eiwitten, zouten, bioactieve stoffen en mineralen. Al deze stoffen heb je nodig om je lichaam goed te laten functioneren en energiek door het leven te gaan. Dat willen we allemaal toch? Variatie in je maaltijden is nodig om alle verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen. Het proberen van nieuwe recepten is uitdagend, creatief, voedzaam en ook nog ontzettend lekker. Een mooie aanleiding om iets nieuws te proberen.

Met de challenge van deze week willen wij jou uitdagen om iedere dag van de week iets nieuws te proberen. Op het internet zijn veel blogs en artikelen te vinden waarop allerlei leuke recepten staan. Kies er aankomende week een aantal uit en ga met je lijstje naar de supermarkt. Enjoy! 

Overig nieuws