Challenge of the week: Werk op een andere plek

okt 16, 2020

De vier challenges rondom de Week van het Werkgeluk in samenwerking met Krant Werkgeluk zitten erop. We gaan op dezelfde voet verder, maar een mooie toevoeging aan de challenges die we de komende tijd gaan doen, is dat het Energy Up Team gaat delen hoe ze deze challenge of the week zelf hebben ervaren! 

Thuiswerken. De afgelopen tijd is dit voor veel mensen ‘het nieuwe normaal’ geworden. In plaats van naar kantoor te gaan, gewoon lekker beneden op de bank of jezelf opsluiten in de werkkamer. Maar werken in dezelfde omgeving waar je, vooral deze dagen, het overgrote deel van de tijd doorbrengt, kan uitdagend zijn. Daarom luidt de challenge voor deze week: Werk deze week een dag op een andere plek. 

Dit kan een andere plek zijn in je huis of als het mag en kan, op kantoor. Het wisselen van je werkplek kan zorgen voor nieuwe inspiratie en creativiteit. De afgelopen week hebben wij bij Energy Up deze challenge op de proef genomen. Dit waren een aantal bevindingen:

Timo: “Als ik te lang thuis werk komen de muren op me af. Bovendien leidt het doorbreken van vaste patronen tot creativiteit.”

Max: “Door het werken op een andere plek krijg ik meer energie, aangezien je uit je vaste patroon stapt en je eigen creativiteit zo een boost geeft.”

Tymon: “Een andere werkomgeving zorgt ervoor dat ik ’s ochtends een stuk actiever wakker word, omdat ik me direct klaar maak om de deur uit te gaan. Door in een andere omgeving te zijn, krijg ik nieuwe prikkels. Hierdoor merk ik dat ik een stuk creatiever ben dan altijd op dezelfde plek te zitten.”

Probeer nu zelf de challenge van deze week uit en laat je ervaring aan ons weten! 

Overig nieuws