Challenge of the Week: Trek je leukste kleding aan, we werken in stijl deze week!

nov 6, 2020

Je wekker gaat in deze tijd misschien wat later dan normaal en je ritme is veranderd door het thuiswerken. Waar je voor de coronatijd in de ochtend nog tijd nam voor je mascara of het uitzoeken van een nette blouse, blijft de make-up lade nu in de ochtend gesloten en ligt nette kleding alweer een hele tijd onaangeraakt in de kast. Voor wie zou je je optutten als je toch de hele dag achter een computerscherm zit? Collega’s zouden het zelfs niet opmerken als je die heerlijke pyjamabroek de hele dag aan zou laten. Maar wat blijkt nou? Voor je collega’s maakt het misschien geen verschil hoe jij voor je computerscherm zit, maar voor jezelf wel!

Hoe je je kleedt, bepaalt hoe je je voelt. Hoe je je voelt, bepaalt hoe je werkt. De challenge van deze week luidt daarom: Trek je leukste kleding aan, we werken in stijl deze week! 

Als je in de ochtend weer de tijd voor jezelf neemt, blijf je tijdens het thuiswerken in hetzelfde ritme als voor de coronatijd. Daarnaast heb je meer energie als je aan de werkdag begint, omdat je niet net uit het bed bent komen rollen. Je hebt misschien geen reistijd meer dus de tijd om ’s ochtends net wat langer voor de spiegel te staan kan weer benut worden. Ons team is het ook gelukt! Tijdens de eerste teammeeting van de dag zat iedereen er piekfijn bij. Klaar om die dag weer te gaan knallen! Veel succes met de challenge van deze week en laat ons weten wat voor effect het op jou had! 

Overig nieuws