Challenge of the Week: Sluit het jaar af met elkaar

dec 27, 2020

In de laatste week van 2020 is het tijd om samen met collega’s op het afgelopen jaar terug te kijken. Even een moment van fun en verbinding. En dat gaat verder dan elkaar tijdens de online teammeeting groeten met een ‘Goeiemorgen’ of ‘Succes vandaag!’. Een kort praatje over je weekend of over je nieuwe huisdier kan enorm betekenisvol zijn. In deze periode waarin er weinig ruimte is voor sociaal contact zijn júist deze momenten kostbaar.

De kerstborrel of het eindejaarsfeest op kantoor zou hét moment zijn geweest voor het vinden van fun en verbinding met je collega’s, maar helaas, dat zit er dit jaar niet in. Toch moedigen we iedereen aan om te kijken naar wat er wél mogelijk is. Geen reden voor paniek, want met een creatieve blik zijn er genoeg alternatieven te bedenken!

Organiseer bijvoorbeeld een online pubquiz! Er zijn online allerlei pubquizzen te vinden. Het enige dat je nog hoeft te doen: Prik een datum, verstuur de uitnodiging en pak je laptop erbij. Voor de extra beleving spreek je een dresscode af: allemaal in de foute kersttrui of glitterpak achter de webcam.

Wil je nog een stap verder gaan voor de echte borrel-beleving? Stel een borrelbox samen en geniet tijdens de quiz van een biertje, nootje en een kaasje.

Binnen Energy Up sloten wij het jaar 2020 af met onze Online Kerstspecial. Samen met vrienden en familie van Energy Up was het lachen, gieren en brullen tijdens onze Disco Bingo. Alle kersthits kwamen voorbij om onder leiding van twee extravagante showhosts bouwden we een groot feest.

Overig nieuws