Challenge of the Week: Plan je werkafspraken telefonisch en ga wandelen

okt 23, 2020

Online meeting na online meeting… Je ogen beginnen vierkant te worden en je hebt spierpijn in je rug en billen van het stilzitten. We hebben het allemaal weleens ervaren en daarom wordt de challenge voor deze week: Plan je afspraken deze week telefonisch zodat je tegelijkertijd kunt wandelen.

Op deze manier ben je in een nieuwe omgeving, kom je aan je dagelijkse stappen en geef je je eigen energie een boost terwijl je productief bezig bent met je collega’s! Het Energy Up Team heeft deze challenge de afgelopen week zelf uitgeprobeerd en de drie stagiairs delen deze keer hun ervaring:

Josh: Even lekker de frisse lucht in en dat terwijl ik gewoon een project aan het bespreken ben met een collega. Zo heb ik het gevoel dat ik even kan afschakelen, maar tegelijkertijd wel gewoon nog mijn werk klaar krijg. Daarnaast heb ik een nieuw stappenrecord deze week!”

Jolein: Als ik aan het wandelen ben tijdens een meeting heb ik een goed gevoel, omdat ik even vitaal bezig ben in plaats van de hele dag stilzitten achter mijn scherm. Ik merk dat ik wandelend veel makkelijker communiceer met mijn collega. Nadat ik even buiten ben geweest, voel ik me daarna weer fris en vol nieuwe energie om weer verder te gaan met mijn werk!”

Max: “Je werkafspraken telefonisch inplannen is echt een aanrader. Hierdoor kom je even achter je bureau vandaan, ben je aan het bewegen en aan het genieten van de natuur. En dat terwijl je ondertussen productief bezig bent door de telefonische meeting met een collega.”

Probeer nu zelf deze challenge of the week!

Overig nieuws