Challenge of the Week: Plan een online lunchafspraak in met collega’s

okt 30, 2020

Het samen lunchen met je collega’s is toch wel een gemis in deze tijd. Dit was het moment om je brein even wat rust te geven en gezellig te gaan kletsen. Daarom is de challenge van deze week: Plan een online lunchafspraak in met collega’s. 

Een belangrijke regel hierbij is: Je mag het niet over werk hebben! Binnen Energy Up doen we dit ook en bij ons staat dit bekend als ‘regel 6’. Afgelopen week hebben we binnen het team deze challenge ook uitgeprobeerd en hieronder lees je een paar leuke inzichten: 

Tymon: Op kantoor lunchen we iedere dag met z’n allen. Ik word altijd erg gelukkig van de gekke gesprekken die we dan voeren. Door een online lunchsessie te plannen ontstond weer even dezelfde chemie.”

Aniek: Heerlijk wandelend tussen de bomen, brainstormend met collega’s, geluncht. Was heerlijk om mijn hoofd leeg te maken!”

Jet: Ik mis in deze periode de verbinding met mijn collega’s. Samen lunchen, online, is echt een hele mooie oplossing voor dit gemis. Kletsen over persoonlijke onderwerpen, een rondleiding door je huis en een lekkere lunch: een perfecte formule voor een moment van verbinding!”

Probeer nu zelf deze challenge met collega’s en laat ons weten hoe het was!

Overig nieuws