Challenge of the Week: De #Valentijnschallenge: Stuur een handgeschreven brief

feb 10, 2020

Het is 2020 en we appen er flink op los. Als we niet appen, mailen we. In de zeldzame situatie dat we niet mailen of appen, gebruiken we onze telefoon om mee te bellen. Maar een brief sturen? Dat doen we eigenlijk al jaren niet meer. Dat is zonde, want een brief bevat zoveel meer emotie dan een appje.

Een sierlijk handschrift, lekkere geur of mooie kleur papier, met een brief kun je meer overbrengen dan alleen tekst. Valentijnsdag is bij uitstek een goed moment om weer eens een brief te schrijven. Anoniem aan je geheime lover, of aan je huidige partner, scharrel of echtgenoot. Hoe leuk is het, om een brief te ontvangen?

Deze week dagen we je uit om een (Valentijns)brief te versturen. Verstuur je ‘m per post, zorg dan dat je een envelop, briefpapier en een postzegel in huis hebt. Je hebt er zelf ook iets aan. Een brief schrijven stimuleert namelijk je creativiteit. Een moment niet naar een scherm kijken is ook goed voor je. Schrijf de brief bijvoorbeeld ‘s avonds, voor het slapen gaan. Dan slaap je ook nog eens beter doordat je minder lang aan blauw licht wordt blootgesteld. Je liefdesleven krijgt er ook een flinke, ouderwetse impuls van. Dus ga ervoor en schrijf die liefdesbrief. Er zal meer liefde dan ooit in de lucht hangen!

Liefs, Cupido Up.

Overig nieuws