Challenge of the week: 3 nieuwe zomer hobby’s

jun 29, 2020

Het is weer zomer! We kunnen eindelijk weer wekelijks van het zonnetje genieten. Ook hebben we waarschijnlijk meer vrije tijd dan normaal, de perfecte gelegenheid om wat zomer hobby’s op te pakken. Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, belooft het een van de heetste zomers ooit te worden. Lekker bakken op het strand dus, ook een best fijne hobby. Hobby’s houden ons bezig, dagen ons uit en hebben een positieve invloed op onze gezondheid. Om deze zomer op een leuke manier bezig te blijven dagen we je daarom uit om drie nieuwe hobby’s te zoeken. We hebben het opgedeeld in drie categorieën:

  • Sportief

In de zomer stoppen de meeste sportcompetities. Misschien betekent dat voor jou dat je minder gaat sporten. Wij dagen jou uit om een nieuwe sport te zoeken in de zomer, zodat je nog wel actief en fit blijft. Bovendien leent de zomer zich voor leuke sporten die je in de winter niet kan doen. Denk aan beachvolleybal, kitesurfen, of misschien zelfs fierljeppen. Deze zomer heb je de tijd om deze nieuwe sporthobby op te pakken.

  • Leerzaam

Een hele dag plat in het zonnetje liggen is zeker lekker om te doen, toch is het ook mooi als je in de zomer iets nieuws kunt leren. Je hebt nu eindelijk tijd om dat ene boek uit te lezen, of om te leren hoe je die ene taal nou spreekt. Laat je nieuwsgierigheid z’n gang gaan en daag jezelf uit om iets nieuws te leren deze zomer.

  • Fun

Als laatste dagen wij jou uit om een hobby voor de fun te zoeken. Hierbij draait het echt om het plezier. Ga bijvoorbeeld langs verschillende pretparken, hou een blog bij over alle salades die je eet of maak in je tuin een tuinhuisje. Op deze manier kom je op een leuke en plezierige manier de zomer door.

Veel succes met al je nieuwe hobby’s deze zomer!

Overig nieuws