Samenwerking Right to Play

Uitdaging

Om geld in te zamelen voor kinderen in uitdagende omstandigheden, organiseerde Right to Play een gala. Energy Up kreeg de uitdaging om een unieke Energy Experience te creëren die de kracht van spelen op de' playground' benadrukte. Ons doel was om samen met Olympisch kampioen Johann Olav Koss, diverse sporthelden, dweilorkest Kleintje Pils en zanger Diggy Dex zoveel mogelijk donaties te genereren voor dit prachtige doel. Hier begon de samenwerking tussen Energy Up en Right to play.

Aanpak

Tijdens het gala hebben we een onvergetelijke Energy Experience verzorgd, waarbij alle gelukshormonen van de gasten werden geactiveerd. Onze speelse activiteit op de Playground zorgde voor een boost van positieve energie en enthousiasme. De aanwezigen genoten van de feestelijke sfeer en de mogelijkheid om samen te spelen met bekende sporthelden en artiesten, zoals Olympisch kampioen Johann Olav Koss en zanger Diggy Dex.

Na het succes van het gala, zijn we in nauwe samenwerking met Right to Play een vervolgtraject gestart. Ons doel is om gezamenlijk meer initiatieven te bedenken en te realiseren op het gebied van bijdragen aan een goed doel. We geloven in de kracht van samenwerking en willen onze expertise op het gebied van energie, gezondheid en vitaliteit blijven inzetten om een positieve impact te maken op de wereld. Samen met Right to Play blijven we streven naar een betere toekomst voor kinderen in uitdagende omstandigheden en zullen we ons blijven inzetten voor het ondersteunen van hun missie.

Resultaat

- Versterkte verbondenheid en geluksgevoel tijdens het Right to Play Gala.
- Succesvol concept bedacht (Playful Forces) in samenwerking met Right to Play om bij te dragen aan het goede doel.
- Innovatie op het gebied van duurzaamheid en positieve bijdrage aan de wereld.
- Toekomstige samenwerkingen om meer goede doelen te ondersteunen.
- Positieve impact gemaakt door het welzijn van kinderen te bevorderen.

Overige Cases