Workshops

Workshops

Ons deskundige team staat klaar om jouw organisatie te verrijken met essentiële kennis over gezonde onderwerpen. Ontdek praktische tips en tricks die uw teamleden kunnen toepassen in hun dagelijks leven. Het resultaat? Een gemotiveerd en geïnformeerd team dat bijdraagt aan een gezonde werkomgeving.

Maarten Holland

CEO Energy Up

Energy Lifestyle

Leer hoe je een energieke levensstijl kunt bereiken en behouden met wetenschappelijke kennis en praktische oefeningen.

Vitaal Vergaderen

Ontdek quick wins en praktische hulpmiddelen om vergaderingen effectiever, efficiënter en levendiger te maken.

Happy Work, Happy Life

Beïnvloed je eigen werkgeluk door vitaliteit, tevredenheid en verbinding te onderzoeken en concrete acties te ondernemen.

Kernwaarden

Onderzoek en ontdek zowel persoonlijke als organisatorische kernwaarden om betere keuzes te maken en teamverbinding te versterken.

Omgaan met Verandering

Veranderingen kunnen stress en verwarring met zich meebrengen. Tijdens deze workshop leer hoe je het beste met deze veranderende situaties om kunt gaan. 

Master your Mind

Word de baas over je eigen mind door te werken aan mentale fitheid en het ervaren van minder stress en betere focus.

Food is a Lifestyle

Gezonde voeding is een van de belangrijkste aspecten voor een goede mindset en een gezond lichaam. Onze expert leert je er alles over tijdens deze workshop.

Sleep Samurai

Na een goede nachtrust ben je  energieker, scherper, vrolijker en assertiever. Na het volgen van deze workshop weet je exact wat je moet doen om het maximale uit jouw nachtrust te halen.

Authentiek Presenteren

Tijdens de training leer je razendsnel door actief aan de slag te gaan en uit je comfortzone te stappen. Je leert sterker in je schoenen te staan om voor een groep te spreken.