Masterclass Mental Wellbeing

nov 19, 2020

De mentale fitheid van Nederland staat onder druk. Met onze Masterclass Mental Wellbeing krijgen jouw medewerkers handvatten, tips & tricks en de laatste life hacks om positief in het leven te staan. Na deze Masterclass weten deelnemers beter om te gaan met stress, energie en uitdagingen rondom de werk/privé balans. Veel bedrijven en werknemers gingen je al voor.

Deze online Masterclass bestaat uit drie elementen:

  • Een interactieve workshop
  • Een unieke Energizer
  • En een uitgebreide Q&A met ruimte voor aandacht voor het individu.

Tijdens de workshop Master Your Mind gaan we aan de slag met de mentale gezondheid. Juliëtte van Hessen combineert wetenschap met interactieve oefeningen. De workshop wordt op een unieke manier voortgezet met een Growth Mindset Energizer, een innovatieve online experience waarbij deelnemers daadwerkelijk een Growth Mindset ervaren. Naderhand is er uitgebreid tijd voor (persoonlijke) vragen.

Programma Masterclass (in hoofdlijnen):

  • 14.00-16.15 Interactieve workshop Master your Mind
  • 16.15-16.25 Pauze
  • 16.25-16.55 Growth Mindset Energizer
  • 16.55-17.15 Live Q&A

Master Your Mind
Tijdens de Skill Lab ‘Master Your Mind’ krijgen deelnemers inzicht in hun gedachtenpatronen en ervaren ze de kracht van positief denken. Wat levert deze Masterclass op? Deelnemers:
1. Krijgen de kans doelen te stellen en zichzelf te beoordelen door middel van het door ons ontwikkelde Mental Fitness Framework.
2. Leren welke quick wins er van belang zijn om je growth mindset te verbeteren
3. Krijgen praktische tools aangereikt om hun eigen mindset een boost te geven
4. Weten welke acties zij kunnen ondernemen om een eerste stap te zetten richting een betere mentale fitheid
5. Worden geïntroduceerd met nieuwe vormen van (online) interactie, mind hacks en meer

Online Energizer
De workshop wordt op een unieke manier voortgezet met een Growth Mindset Energizer, een innovatieve online experience waarbij deelnemers daadwerkelijk een Growth Mindset ervaren. Tijdens een online energizer worden deelnemers op diverse manieren geactiveerd waarbij de vier gelukshormonen op natuurlijke wijze door het lijf stromen.

Online Q&A
Bij de online Q&A-sessie kunnen deelnemers alles vragen over inhoudelijke thema’s waar zij in aanraking mee zijn gekomen tijdens de masterclass. Het doel van de Q&A is om medewerkers verder te helpen met persoonlijke vraagstukken en verdieping te bieden bij het implementeren van een gezonde en energieke levensstijl.

Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@energy-up.nl

Overig nieuws