Investeer in werkgeluk

nov 25, 2020

Kijk eens, wat een leuke foto van een tevreden klant op een event van ons voordat deze coronacrisis begon. We zijn ondertussen al sinds het begin van de coronacrisis overgestapt naar online events waar we dezelfde lach op het gezicht kunnen brengen bij onze klanten. Als Energy Up willen we bedrijfsculturen innoveren om medewerkers gezond, gemotiveerd en gelukkig te laten werken. Gezondheid wordt in deze tijd telkens een belangrijker maatschappelijk thema voor alle generaties. Het kabinet is inmiddels ook om, zij geloven net als wij, dat een gezonde leefstijl essentieel is in de bescherming tegen het coronavirus. Veel bedrijven zijn momenteel bezig met het innoveren op het gebied van gezondheid en vitaliteit binnen het bedrijf zelf. Je werknemers spelen namelijk een cruciale rol in het behalen van bedrijfssuccessen en aandacht besteden aan gezondheid en vitaliteit binnen het bedrijf betaalt zich dubbel en dwars terug! 

Onze klantrelaties hebben we hoog in het vaandel staan bij Energy Up. Voor het geven van een event vragen we altijd wanneer het event een succes is voor de klant. Vervolgens mikken we op een paar levels hoger als deze verwachting. Zo kregen we terug van een klant: “De samenwerking ging goed. Jullie nemen veel ervaringen en creativiteit mee en nodigen uit om met eigen ideeën/input te komen waardoor het een gezamenlijk idee en product wordt. Jullie kijken goed wat er nodig is en willen ook echt het beste resultaat bereiken. Heel fijn!”

Na afloop van een event sturen we altijd een korte survey naar de klant met de vraag wat ze van het event en de samenwerking vonden. We krijgen mooie reviews waar we zeer trots op zijn, zoals deze van TU Delft: 

“Hoewel de thuiswerkmodus inmiddels al een aantal maanden aan staat blijft het zoeken naar de juiste balans in schermtijd. Zeker voor ons MT zijn de werkdagen gevuld met aaneengesloten online vergaderingen waarbij het zoeken is naar een moment voor koffie, toilet en lunch. Met die wetenschap zochten we voor onze managersdag naar een online dagprogramma waarbij we de aandacht vast houden en de energie hoog. Centrale thema voor de dag: samenwerken en leiderschap. Met deze boodschap belde ik met Energy Up over de mogelijkheden die er zijn om ons gedurende de dag te helpen om de energie hoog te houden en focus te houden op het thema van de dag. We kozen uiteindelijk voor een korte (25 min) after lunch workshop waarin we de vier gelukshormonen activeerden. 

Floor en Gerben namen ons in 25 minuten mee langs de vier gelukshormonen en wisten de workshop uitstekend aan te sluiten op het thema van de dag. Zo werd door de workshop ons ochtendprogramma verbonden aan ons middagprogramma. De workshop was leuk, triggerend, energiek en zorgde voor nieuwe energie om de dag positief mee voort te zetten. Zonder deze workshop was de impact van de dag minder groot geweest.

Het is knap hoe Floor onze voorbespreking in korte tijd heeft vertaald naar een workshop op maat die paste in de thematiek van de dag en zorgde voor de energie waarmee we de dag effectief konden vervolgen. Zo viel de hele dag als puzzelstukjes in elkaar. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Energy Up. Thanks voor de leuke workshop.”

We vinden het altijd belangrijk om op een fijne manier met de klant samen te werken. Bij ons staan flexibiliteit, creativiteit en proactiviteit bovenaan. Ook vinden we het leuk om na de samenwerking met onze klanten in verbinding te blijven. 

Ben jij er klaar voor om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van je werknemers?

Neem dan contact met ons op en we denken graag met je mee! 

Overig nieuws