Playful Forces

Kom in actie voor een betere wereld!

Stel je eens voor: de opwinding van ‘Special Forces’ in combinatie met de avontuurlijke geest van ‘Expeditie Robinson’. Dat is precies wat je kunt verwachten van Playful Forces! Deze teambuildingservaring is niet alleen een unieke en leerzame ervaring voor je team, maar draagt ook bij aan een goed doel: Right to Play.

Wat is Right to Play?

Bij het boeken van deze activiteit wordt een deel van de kosten gedoneerd aan Right to Play, een non-profitorganisatie die zich inzet voor meer speelkansen voor kinderen in Afrika. Met dit bedrag kunnen 10 kinderen die opgroeien in armoede of conflict een jaar lang zich kunnen ontwikkelen via de kracht van sporten en spelen.

Wat kun je verwachten?

Playful Forces biedt een ultieme ervaring in teamspel, waarbij fysieke en strategische uitdagingen samenkomen met teamplezier. Olympisch bokser en winnaar van Special Forces, Nouchka Fontijn, neemt jou en je collega’s mee op een reis vol mentale en fysieke uitdagingen. Denk aan strategische vraagstukken, teamwork, trefbal en zelfs vuurtje stoken!

Tijdens deze dagvullende workshop van 3,5 uur word je verdeeld in teams, begeleid door Nouchka en een tweede coach. Samen doorloop je verschillende activiteiten die je teamwork, zelfredzaamheid en doorzettingsvermogen versterken. Na afloop is er ruimte voor reflectie en een gezamenlijke afsluiting. 

Wat levert het op?

Niet alleen ultieme teambuilding en het aanleren van overlevingstechnieken, maar ook de voldoening van het steunen van een goed doel en het bijdragen aan een betere wereld. Met Playful Forces en Right to Play maken we samen de wereld een beetje leuker.

    “Het was een geweldige dag voor ons team, verbindend maar vooral ook heel erg leuk! Vanaf het eerste contact werden we professioneel en vriendelijk begeleid door zowel Right To Play Nederland als Energy Up. Echt een aanrader voor elke team die zowel bewegen als verbinden hoog in het vaandel heeft.”

    Emiel van der Tuuk, eigenaar van Promoveo Zorg