Mind Experience

Ontdek de kracht van je geest met de Mind Experience

Ontdek de kracht van je geest met de Mind Experience, een unieke reis gericht op het ontwikkelen van een growth mindset. Geïnspireerd door de theorieën van neurowetenschapper Joe Dispenza en de ademhalingstechnieken van Wim Hof.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Deze 75 minuten durende ervaring is opgedeeld in twee fasen. We beginnen met een korte workshop waarin we de kracht van de wet van aantrekkingskracht verkennen. We leggen uit hoe je je gedachten kunt richten op het positieve en deze energie kunt aantrekken in je dagelijks leven. 

Na de workshop vervolgen we met de beroemde ademreis van Wim Hof, begeleid door een gecertificeerde Energy Coach. Deelnemers worden voorzien van koptelefoons en passende muziek om hen te begeleiden. Na een diepe ademsessie, ontworpen om volledig in het moment te zijn, word je aangemoedigd om je ideale leven te visualiseren.  

WAT ZIJN DE VOORDELEN?
De Mind Experience vormt de eerste stap naar het verwezenlijken van je dromen. Je leert hoe je de hersenen en geest kunt trainen om je mindset te laten groeien door middel van praktische tips. Daarnaast, krijg je een beter begrip van de functie van het menselijk brein. We verzekeren je team van een unieke ervaring binnen een veilige en comfortabele omgeving.

“Last month I had the privilege of collaborating with Energy Up at a corporate event (Mind Experience).  It was very professionally organised and everyone was made to feel comfortable and relaxed from the get go.
I would thoroughly recommend the experience for any team or organisation looking to share ways to regulate stress and an overly busy brain!” Monica