Vacature: Projectmanager (32-40 uur per week)

Ben jij op zoek naar een energieke, innoverende en ambitieuze werkplek in Amsterdam? Energy Up groeit hard en zoekt daarom een projectmanager met talent voor coördineren en communiceren. Hoe tof is het als jij kan bijdragen aan gezonde en gelukkige collega’s in heel Nederland?

Wat is Energy Up?

Energy Up geeft de medewerkers van onze klanten energie om hun doelen te bereiken en gelukkig en gezond in het leven te staan. Zo innoveren we de culturen van bedrijven. Dit doen wij door middel van (online) events zoals: energizers, workshops en lange termijn trajecten. Wij zijn onder andere actief bij Nike, Heinz, Heineken, Gemeente Amsterdam en Ministerie van Defensie.

“Practice what you preach”, daar zijn we bij Energy Up in ieder geval goed in. De bedrijfscultuur bij Energy Up is anders dan bij andere bedrijven. Gezamenlijk lunchen, sporten en borrelen vinden we belangrijk. De teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?

Als projectmanager sta je aan het roer van een aantal projecten bij Energy Up. Het is jouw taak om de lijnen uit te zetten en het overzicht te bewaren (hallo deadlines). Jouw werkweek bestaat onder andere uit collega’s aansturen en de wensen en behoeften van de klant in acht te nemen. Het is jouw taak om in te schatten hoe je de wensen van de klant kan omzetten naar haalbare acties. Afstemmen met verschillende leveranciers, budgetten in de gaten houden, het hoort er allemaal bij. Een ander belangrijk onderdeel is nadenken over de communicatiestrategie. Hoe landt jouw project bij de medewerkers van de klant? Wat slaat aan en hoe houdt je medewerkers betrokken? Natuurlijk heb je ook tijd voor een gezonde lunch (op kantoor als je wil) en een sportsessie met collega’s op zijn tijd.

Waarom dat leuk is?

Energy Up wil werkend Nederland gezond en gelukkig laten leven. Hoe cool is het als jij door jouw projectmanagement skills kan bijdragen gezonde en gelukkige collega’s? Alle projecten hebben met sport, vitaliteit en gezondheid te maken. Het is daarom wel belangrijk dat je deze onderwerpen interessant vindt en dit ook uitstraalt. Energy Up is continu in beweging waarbij kwaliteit bovenaan staat. Daarom vind jij het ook leuk om mee te denken over hoe wij de kwaliteit van ons aanbod nog meer kunnen verhogen.

Wie zoeken wij?

Jij bent een echte doorpakker en kan goed het overzicht bewaren. Je vindt het geen probleem om verantwoordelijkheid te dragen en de leiding te nemen. Het is belangrijk dat je zowel in het Nederlands als in het Engels goed kan communiceren (zowel in geschreven als gesproken taal). Ook ben jij stressbestendig en flexibel.

Daarnaast heb jij in ieder geval:

 • Het Energy Up DNA: je wilt je ontwikkelen, bent vitaal, speels en een echte doorpakker
 • Een afgeronde HBO-/WO opleiding. Helemaal top als dit in de sport/gezondheidsrichting is.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen projectmanagement
 • Geen enkele moeite met de Engelse- en Nederlandse taal (in taal en geschrift)
 • Een fijne en goede communicatiestijl richting klanten
 • Minimaal 32 uur per week tijd, maar 40 uur per week vinden we ook heel gezellig

Wat bieden wij?

 • Jij zal minimaal 32 uur aan het werk zijn, maar 36 à 40 uur is zeker ook mogelijk.
 • Jij krijgt de vrijheid om ook remote te kunnen werken
 • Marktconform salaris
 • Jij komt te werken in een hecht team waar veel vrijheid en ruimte voor ideeën is.
 • Energy Up vindt werkgeluk en werkplezier heel belangrijk. De werksfeer is daarom erg goed.

Zie je ons en deze uitdaging wel zitten?

Solliciteer dan door jouw cv en motivatie naar info@energy-up.nl te mailen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Juliette via 06 42 48 36 67 of Maud via 06 14 71 76 97.