#HR-Opleiding

Leer de theoretische basis en inzichten over werkgeluk en pas het zelf toe in jouw organisatie


Het verbeteren van het geluk en welzijn van werknemers is een steeds groter thema waarmee HR-professionals geconfronteerd worden. Het arbeidslandschap is de afgelopen jaren sterk veranderd en dit daagt de HR-afdeling uit om met het geluk van de medewerkers aan de slag te gaan.

Wij bieden speciaal voor HR-professionals een ‘3-daagse HR-opleiding: Sturen op geluk binnen jouw organisatie’ aan waarin een theoretische basis en inzichten over werkgeluk aan bod komen. Jij leert in drie lesdagen hoe werknemers zelf hun werkgeluk kunnen vergroten, hoe je dit als organisatie kunt monitoren, faciliteren & implementeren en op welke wijze je succesvol veranderingen stimuleert binnen jouw organisatie. Na deze opleiding ben jij als HR-medewerker een expert op het gebied van werkgeluk waardoor het geluk en succes binnen jouw organisatie vergroot worden.

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor HR-professionals die concreet aan de slag willen gaan met het verbeteren van het werkgeluk in de eigen organisatie. Ga jij het verschil maken?

Opleiding

 

  • Lesdagen: donderdag 6 september, 13 september, 20 september 2018
  • Tijd: van 13.30 uur tot 18.00 uur
  • Locatie: Amsterdam, Zekeringstraat 43
  • Kosten: €1500,-

Lesprogramma

Schrijf je in voor de opleiding