Energize jouw team of organisatie


Op zoek naar een nieuwe en gave manier om direct impact te maken op het energieniveau van jouw werknemers?
Ga dan voor één van onze Energizers waarbij alles draait om fun, verbinding en vitaliteit. De Energizers zijn
zowel te boeken op de eigen werklocatie als op een externe locatie.


Ons Aanbod


The Morning Routine

Begin de werkdag op een inspirerende manier onder begeleiding van onze enthousiaste coaches. De Morning routine bestaat uit de onderdelen meditatie, mindsetoefeningen, workout, dansen, zwemmen en een ontbijt. Een garantie voor een energieke start van de dag!

Klik hier voor een impressie

Daybreaker

Daybreaker is een ochtendfeest waarbij fun & connectie centraal staan. Deze morning party bestaat uit energieke optredens en een sluitingsceremonie incl. ontbijt. Dit Amerikaanse concept wordt nu ook ingezet bij bedrijven in Nederland om energized aan de werkdag te beginnen.

Klik hier voor een impressie

Energy Experience

Tijdens deze headphone experience worden de deelnemers meegenomen in een compleet nieuwe ervaring waarbij de focus ligt op zelfinzicht, creativiteit, connectie en fun. Deze energizer bestaat uit een muzikale tour van 45 minuten onder begeleiding van instructeurs.

Klik hier voor een impressie

Clay Solutions

In dit strategische kleispel ligt de focus op het verkrijgen van inzicht in de rollen die deelnemers van nature aannemen in een team. Tijdens deze creatieve opdracht wordt een beroep gedaan op verschillende kwaliteiten waarbij samenwerking leidt tot het beste resultaat.

Klik hier voor een impressie