Camping de Wielewaal gaat per 1 maart verder als Landgoed Energy Up. De camping blijft bestaan en je bent nog steeds van harte welkom. De komende jaren zal het terrein en de faciliteiten op meerdere manieren worden uitgebreid. Er zal meer te zien, doen en beleven zijn, geheel in lijn met onze visie. Daarover vertellen we je graag meer in deze mail.

Waarom een nieuwe naam?
Camping de Wielewaal is door de voormalig eigenaren Willem & Anja verkocht aan ons, Jochem van Hessen en Juliette van Hessen. Voor Willem & Anja was het tijd voor een nieuwe uitdaging, voor broer en zus Jochem en Juliette een droom die uitkomt. Broer en zus geloven dat energie de belangrijkste brandstof is voor een gelukkig leven. Hun droom is om fysieke plek te creëren waar bezoekers energieker terug naar huis gaan dan dat ze kwamen.  De huidige functie van een prachtige natuurcamping blijft gewoon bestaan. Alleen krijg jij als bezoekers meer dan alleen een overnachting.

Waarin verschilt Landgoed Energy Up van Camping de Wielewaal?
Landgoed Energy Up wordt een plek om op te laden, waarbij niets moet en alles mag. Er zullen (indien de huidige regels omtrent corona het toelaten) workshops, sportlessen en evenementen plaatsvinden. We zijn bezig met het opzetten van biologische bakkerij, sportactiviteiten en unieke slaapplekken. Gezellig kamperen zien wij namelijk óók als de ultieme boost voor je mentale gezondheid. Kamperen kan net als voorheen als individu, gezin of groep.

Landgoed Energy Up kent ook een nieuwe functie: Events. Zowel voor particulieren als voor bedrijven kunnen we veel betekenen: mini-festivals, heidagen, bedrijfsevenementen, sportdagen, vergaderen op een unieke locatie en meer. Hiervoor werken we nauw samen met vitaliteitsbureau Energy Up.

Werkzaamheden

Momenteel nemen we ons terrein onder handen om het nog mooier te maken. In april en mei zijn bepaalde delen nog aan werkzaamheden onderhevig. Doordeweeks zijn we nog gesloten ivm mogelijke overlast.

Hoe kan ik boeken?

Boeken* kan via de onderstaande tool. Als je nog vragen hebt, mail ons dan gerust op landgoed@energy-up.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar op: 06 18914893

*Campers onder de 2500 kg ontvangen we graag, bovende 2500 kg kunnen we helaas niet ontvangen.