Ons team

Jochem & Jet

Juliette en Jochem van Hessen zijn de oprichters van Energy Up. Broer en zus gaan als beste vrienden door het leven. Als je dit energieke duo ontmoet, ontstaat er spontaan een glimlach op je gezicht. Juliette haar enthousiasme is enorm aanstekelijk en Jochem verschijnt geregeld op zijn longboard bij werkafspraken.

Wat maakt hun relatie zo uniek? Ze zijn hun hele leven gepassioneerd door dezelfde kernwaardes: Persoonlijke groei, Vitaliteit, Verbinding en Plezier. Deze 4 kernwaarden vormen tot de dag van vandaag nog steeds de bouwstenen van Energy Up.

Als je vraagt wat ze het leukst vinden van hun werk, zullen ze beiden antwoorden: “Samenwerken met mijn broer/zus aan een energieker werkend Nederland!”

Coaches

Onze energieke Energy Coaches zijn als collectief de grootste positiviteitsbom die we kennen. Ieder met een eigen specialisme, zo kunnen wij onze workshops, energizers en overige diensten altijd aanbieden met de hoogste kwaliteit.

Denk jij dat je een geweldige toevoeging aan ons team van Energy Coaches bent? Laat dan vooral een berichtje achter.

Neem contact op

Werken bij Energy Up

Je kan bedrijfsculturen pas echt goed innoveren, als je zelf een optimale energiecultuur naleeft. Werken bij Energy Up is dan ook anders dan werken bij het gemiddelde bedrijf. Het is leerzamer en leuker, al zeggen we het zelf. De werksfeer is informeel, vrolijk en gezellig, maar ook gemotiveerd en ambitieus.

Een gezonde lunch, veel contact met je collega’s, leuke teamuitjes en onbeperkt enthousiasme vinden we het allerbelangrijkst. Wij gaan graag met jou op zoek naar waar jouw kracht ligt en hoe jij voor Energy Up een geweldige toevoeging kan zijn.

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk de nieuwspagina