Dit Werkt


Dit Werkt #EnergyFramework

Wij geloven dat je succesvol bent op werk en buiten werk, wanneer je met een bepaalde mate van energie en kracht in het leven staat. Dit is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met voeding, fysieke training, mentale weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Een geïntegreerde aanpak van deze 4 elementen zorgt voor een bijna onverwachte resultaten. Dit maakt dat wij het gewoon net even anders doen.

Mindset

Mindset is de manier waarop we tegen de wereld aankijken. Een goede mindset zorgt voor meer focus, creativiteit en betere prestaties op werk.

Sport

Bootcamp, kickboksen en yoga. Sport bevordert de kwaliteit van het leven. Daarnaast kan samen sporten zorgen voor een positief bedrijfsimago, een daling van het ziekteverzuim en een betere band met je collega’s.

Food

Met het juiste kennis kunnen werknemers de beste beslissing maken over hun voeding, zodat ze gedurende de dag meer energie hebben. Energy Up geeft heldere en wetenschappelijk onderbouwde informatie.

Personal development

Persoonlijke ontwikkeling gaat over alles wat ons rijker maakt als mens. Energy Up daagt werknemers uit om het beste uit zich zelf te halen.