Challenge of the Week: Probeer een fitness app uit

Fit worden in coronatijd, velen denken dat het onmogelijk is. Niets is minder waar! Vorige week in onze blog vertelden wij je onze manier om fit te blijven, nu is het de beurt aan jullie. In de Challenge van deze week ga je aan de slag met een fitness app naar keuze om een begin te maken aan je summerbody.

Bewegen is van levensbelang. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen en heeft dagelijks voldoende inspanning nodig om optimaal te kunnen blijven functioneren. De zon begint deze week weer te schijnen, stiekem bekruipt het gevoel van zonder shirt op het strand liggen ons. Wil je voordat dat moment daar is toch nog even die corona kilo’s eraf sporten? Dan is deze challenge een mooi startpunt voor jou.

Deze week vertellen wij je in vier stappen hoe je deze challenge met succes gaat halen. Volg dit stappenplan en raak gemotiveerd om keihard aan de bak te gaan.

 • Download een fitness app naar keuze
  Het is belangrijk dat je een app kiest die jou fijn lijkt en waarvan jij denkt dat deze jou motiveert om het sporten de komende tijd vol te houden. Voor inspiratie kun je terecht op onze blog. (link in bio!)
 • Plan sportmomenten in
  Maak voor jezelf een duidelijk plan op welke momenten je gaat sporten. Houd deze momenten ook vrij in je agenda en plan geen andere dingen in op die momenten.
 • Plan rustmomenten in
  Ben je van plan om volle bak te gaan sporten? Lekker bezig! Wel is het belangrijk om af en toe je rust te pakken. Zorg dus ook dat je hersteldagen opneemt in je planning, zodat jij je lichaam niet overbelast.
 • Daag je vrienden uit!
  Samen sta je sterker dan alleen, motiveer daarom ook je beste vriend, neef of vage kennis uit om deze challenge samen met jou te voltooien.

Wij zijn ontzettend benieuwd hoe jij het er deze week vanaf gaat brengen. Ben je er klaar voor? Ga aan de slag! Laat een berichtje achter hoe de challenge jou afgaat. Succes!