Online aanbod

Behoud fun, verbinding, vitaliteit ook als je niet in de gelegenheid bent om bij elkaar te komen.

Het coronavirus heeft een enorme impact op de manier hoe we leven, werken en met elkaar omgaan. Meer dan ooit staan de kernwaarden verbinding, fun en vitaliteit onder druk.

Met onze creatieve medewerkers, onuitputbaar enthousiasme en flexibele houding leven wij ook in deze uitdagende tijd onze missie na: Bedrijven succesvoller maken, door een optimale energiecultuur te creëren. Wij bieden onze diensten daarom nu ook online aan. Een greep uit het online aanbod:

Online Energizer

Deze energizer zorgt er in korte tijd voor dat jouw energieniveau een flinke boost krijgt. Dat gebeurt allemaal vanuit je eigen woonkamer! Het doel van deze activiteit is om in verbinding te staan met elkaar, in beweging te zijn en samen plezier te maken.

Voor de Online Energizer loggen deelnemers online in op de communicatietool (zoals Zoom, Webex of MS Teams). Het werkt heel simpel met een enkele klik op een link. Vervolgens begint de digitale reis welke een balans vindt tussen theorie en actief bezig zijn. Samen sporten, dansen, lachen, er komt vanalles voorbij. De online energizers worden op maat gemaakt afhankelijk van het thema thema of de doelgroep.

Offerte aanvragen

Online Workshops

Wij noemen onze online workshops Skill Labs, omdat leren door ervaring hier centraal staat. Energieke coaches verzorgen een unieke online ervaring binnen diverse thematieken rondom een gezonde en energieke levensstijl.

Voor de Online Skill Labs loggen deelnemers online in op de communicatietool Zoom. Het werkt heel simpel met een enkele klik op een link. Hier worden deelnemers welkom geheten door een energieke coach.

Tijdens de Skill Lab zorgt onze coach voor een goede balans tussen theoretische kennis en praktische oefeningen. Iedereen doet mee vanuit zijn of haar eigen woonkamer! Onze coach zorgt voor genoeg interactie en dat de energie in de groep hoog blijft.

Offerte aanvragen

De volgende Skill Labs bieden wij momenteel online aan:

  • Energy Lifestyle
  • Master Your Mind
  • Happy Work, Happy Life
  • Sleep Samurai
  • Goal Setting
  • Eten is gedrag
  • Find Your Purpose
  • Perform Like a Pro

Online Coaching

Door de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) staan veel mensen zowel thuis als op het werk voor uitdagingen. Hierdoor merken wij een groeiende behoefte naar persoonlijke begeleiding waarvoor online coaching de juiste uitkomst biedt.

Steeds meer medewerkers ervaren dat zij in deze onzekere periode voor uitdagingen staan. Denk hierbij aan: omgaan met onzekerheid, work-life balans of omgaan met een andere manier van werken.

Tijdens de online coaching ervaren deelnemers hoe gesprekken aansluiten op de persoonlijke situatie en handvatten bieden voor het ervaren van meer vertrouwen en een positieve mindset. Samen met de online coach wordt gewerkt naar een betere versie van zichzelf.

Aan het eind van het coachingstraject weten deelnemers welke oplossingen zij kunnen toepassen om zich energiek te voelen en daardoor productief te blijven werken.

Offerte aanvragen

Geluk