100-dagen programma

Wordt de beste versie van jezelf in 100 dagen!

Gedurende ongeveer 100 dagen werken deelnemers actief aan hun gezondheidsdoelen. Ze stellen persoonlijke vitaliteitsdoelen op, nemen deel aan interactieve workshops en ontvangen 1-op-1 coaching van een vitaliteitscoach. In slechts 100 dagen werken ze toe naar de beste versie van zichzelf.

Interactieve workshops
Tijdens de workshops leren de deelnemers over allerlei interessante onderwerpen zoals voeding, slaap en mindset. Met behulp van wetenschappelijke inzichten en praktische tips krijgen ze alle inzichten om hun doelen te bereiken. De Energy Coach zorgt voor een interactieve workshop die aanzet tot gedragsverandering, met een positieve energie.

Coachgesprekken
Tijdens de individuele coachgesprekken krijgen ze persoonlijke begeleiding van een ervaren leefstijlcoach. Ieder werkt aan een zelfgekozen onderwerp of een thema dat behandeld is tijdens de workshops. De kracht van coaching ligt in het feit dat je verantwoordelijk wordt gehouden voor je eigen vooruitgang. Samen met de coach wordt er daadwerkelijk impact gemaakt.

i45 Micro Habit Programma & Buddy coaching
Optioneel krijgen deelnemers verschillende tools om hun succes te vergroten, zoals het i45 Micro Habit Programma voor het aanleren van krachtige (mini) gewoontes. Op deze manier experimenten ze elke week met een gezonde gewoonten. Ook worden de deelnemers gekoppeld aan elkaar als buddy tijdens het 100-dagen programma en checken ze regelmatig in met elkaar gedurende het traject.

Een op maat gemaakt traject
Elke organisatie is uniek, daarom stemmen we graag de opzet af op jouw specifieke behoeften. Samen realiseren we het meest effectieve traject. Klinkt het 100-dagen programma als iets voor jouw organisatie? Neem dan contact op voor meer informatie!

Let op: de invulling van de workshops wordt samen afgestemd