Specialiteiten

Ons aanbod

Bij een gezonde organisatie is het ziekteverzuim minimaal, zijn medewerkers betrokken en is het verloop laag. Op een innovatieve manier maken wij medewerkers vitaler en energieker. Voor elk individu kijken we naar het next level dat zij kunnen bereiken op de lifestyle thema’s sport, voeding, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zo creëren we samen een vitale bedrijfscultuur.

#Workshops

In het kader van een energieke lifestyle geven wij verschillende workshops bij jouw op kantoor of op één van onze eigen locaties.Wil jij voor je medewerkers een workshop organiseren vol energie & inspiratie? Energy Up regelt dat.

Bekijk onze workshops
#Events

Onze full-service events staan in het teken van lifestyle, fun en verbinding. Onze events staan garant voor een onvergetelijke dag vol energie. De specifieke invullingzullen wij op jouw wensen afstemmen.​

Bekijk en boek je Energy Event
#Experiences

Wij ontwikkelen innovatieveen dynamische health experiences op maat voor teams, afdelingen en organisaties. Onze experiences draaien om fun, verbinden en energie! Wijbezorgen jullie een onwerkelijke ervaring op vitaliteitbasis.​

Bekijk en boek hier je traject
#Programs

Wij bieden op maat gemaakte trajecten aan. Dit varieert van een teamweekend tot een-op-een-coaching. Energy Up zorgt ervoor dat jouw energielevel omhoog getild wordt.

Bekijk hier programs

Unieke aanpak #EnergyFramework

Wij geloven dat je succesvol bent op werk en buiten werk, wanneer je met een bepaalde mate van energie en kracht in het leven staat. Dit is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met voeding, fysieke training, mentale weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Een geïntegreerde aanpak van deze 4 elementen zorgt voor een bijna onverwachte resultaten. Dit maakt dat wij het gewoon net even anders doen.

Mindset

Mindset is de manier waarop we tegen de wereld aankijken. Een goede mindset zorgt voor meer focus, creativiteit en betere prestaties op werk.

Sport

Bootcamp, kickboksen en yoga. Sport bevordert de kwaliteit van het leven. Daarnaast kan samen sporten zorgen voor een positief bedrijfsimago, een daling van het ziekteverzuim en een betere band met je collega’s.

Food

Met het juiste kennis kunnen werknemers de beste beslissing maken over hun voeding, zodat ze gedurende de dag meer energie hebben. Energy Up geeft heldere en wetenschappelijk onderbouwde informatie.

Personal development

Persoonlijke ontwikkeling gaat over alles wat ons rijker maakt als mens. Energy Up daagt werknemers uit om het beste uit zich zelf te halen.


Waarom standaard als ieder bedrijf uniek is?

fase 1

Oriëntatie

#HR-gesprek #doelgroep-analyse #visie

fase 2

Ontwerp

#uniek #co-creatie #doelstellingen

fase 3

Actie

#energy #professioneel #daadkrachtig

fase 4

Resultaat

#impact #meten=weten #duurzaam