Quality time met de familie, chocolade eitjes zoeken met de kids en niet te vergeten de uitgebreide ontbijtjes. Heerlijk hè, dat paasweekend? Traditiegetrouw gaat iedereen rond deze tijd all out als het om eten gaat. Eerlijk is eerlijk, genieten is ook belangrijk! En daarom matsen wij jullie een beetje met deze challenge en gaan we een dag later van start, namelijk op dinsdag. Wat de challenge van deze week inhoudt? Eet een week lang (oké maar 6 dagen) geen chocolade!

Dus, leg je oude vertrouwde boterham met hagelslag opzij, vergeet die kop warme chocolademelk en laat die chocoladereep even in de kast liggen. Het is weer tijd om terug te keren naar de realiteit. Het is tijd om af te kicken! Keep in mind, het is maar voor 6 dagen. Ja, dit kan jij!

De challenge: eet een week lang geen chocolade

Het is tijd om te beginnen met de detox… Mogelijk zal je wat afkickverschijnselen ervaren, geen zorgen dat hoort erbij. Maar wees even sterk, zeg néé tegen chocola en zet door. Voordat je het doorhebt is het alweer maandag. En als het zover is, treat yourself 😉